Ny investering: Rørlaserskærer

Vi har investeret i Bornholms første TRUMPF-rørlaserskæremaskine, en TruLaser Tube 5000, som AVN Pladeteknik netop har installeret.

Nytænkning skal bidrage til vækst, derfor har vi valgt at  investere i Bornholms første TRUMPF-rørlaserskæremaskine, en model TruLaser Tube 5000, som AVN Pladeteknik A/S har stået for installation og igangsætning af.

Med en investering i rørlaserskæremaskine, kan vi varetage mange af processerne in-house, og dermed hjemtage arbejde, som hidtil har været købt hos underleverandører, hvorved man bliver i stand til at tilbyde sine kunder hurtigere gennemløbstider - fra ordren er afgivet til det færdige resultat er afleveret.

TRUMPF rørlaserskæremaskine kan håndtere både rør og profiler op til 150 gange 150 millimeter, hvilket giver virksomheden en vigtig fleksibilitet, og gør firmaet i stand til at varetage flere og mere komplekse opgaver for kunderne.

Med maskinen kan vi fremstille selv mindre konturer i tyndvæggede rør, ligesom at vi har  købt maskinen med optionen gevind-unit, som er en feature, der gør at man kan lave gevind i rørene.

Virksomheden investerer i ny teknologi og de seneste muligheder. Det kommer firmaets kunder til gavn, og i et højintensivt konkurrencepræget marked, bliver man nødt til at tage springet, selv om investeringen er høj og man ikke kan spå om fremtiden.